U bent hier:

Pura Vida + Jamaican Jazz Orchestra (nieuwe datum)

+1 punt

Concert Pop en rock

Pura Vida staat sinds 2006 aan de top in de reggae scene. De band uit Sint-Maria-Aalter werkte in het verleden al samen met onder andere The Congos, Congo Ashanti Roy, Lee ‘Scratch’ Perry, Jah9 en Bleue. Tijdens een Europese zomertour met The Congos in 2019 werden nieuwe nummers met een hoog rock-‘n-roll gehalte geboren. Bij thuiskomst dook de band meteen de Lost Ark Studio van frontman en producer Bregt Puraman in. Het resultaat, nieuw album ‘Praying for The Angels’, verschijnt in juni 2020. Op de plaat staan er guest vocals van onder andere Congo Ashanti Roy en Watty 'King' Burnett van The Congos en van de Brazilliaanse zangeres Alessandra Di Queiroz.
Het Gentse Jamaican Jazz Orchestra plaatst jazzmuzikanten in een Jamaicaanse context. De muziek doet denken aan een frisse duik in het meer op een vochtige, tropische dag: warm, maar verkwikkend. Op kersvers tweede album ‘Rain Walk’ combineert de band muzikaal vakmanschap en uitgekiende composities met analoge opnametechnieken – net zoals in het Jamaica van de jaren ‘60 en ’70. Bandleider/gitarist Wouter Rosseel (Pura Vida, Kenji Minogue, Lee Scratch Perry) en producer Tom Callens (Lester’s Blues, Lady Linn, Tiny Legs Tim) creëerden een plaat die dynamisch, tastbaar en strelend klinkt. Live staat Jamaican Jazz Orchestra garant voor feesten in stijl. Dansschoenen zullen op dit release concert dus geen overbodige luxe zijn.

Plaatjes voor, na en tussen de concerten door DJ Dub Front Association. Hij neemt je mee op “a lovely journey into the deep world of dub & roots”.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar N9 villa
Molenstraat 165
9900 Eeklo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 16,00 €; VVK: 13,00 €

€ 16,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 4,0

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Muziekclub N9
Trefwoorden UiTPAS Meetjesland, jongerentip, Uitschieter

BILL.be selecteert voor 16- tot 26-jarigen wat ze niet mogen missen. Tips, video's en wedstrijden!

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS