U bent hier:

Professionele bier- & whiskyproeverij Geraardsbergen - Den Belgiek - Ankeravond On Tour

Op donderdag 12 september trekt Het Anker On Tour naar Geraardsbergen. Door menig wielerliefhebber gekend voor de beruchte Muur van Geraardsbergen. We zijn er te gast bij Den Belgiek, een bier en tapas bar die ernaar streeft zijn klanten kennis te laten maken met het cultureel erfgoed van het Belgisch bier. Daisy en Marnick kunnen je verrassen met hun 150 verschillende Belgische bieren en uitgebreide bierkennis.
Een Ankeravond is veel meer dan een bier- & whiskyproeverij. Verwacht je aan een interactieve totaalbeleving waarbij je ten volle kunt proeven en ontdekken. Zowel de gekende als minder gekende Ankerbieren komen aan bod, met telkens een uniek bier van het seizoen. Iedereen kent natuurlijk Gouden Carolus Tripel, maar kun jij het smaakprofiel definiëren en de 4 verschillende kruiden herkennen? Weet je ook hoe we op basis van dit bier prijswinnende Belgische whisky stoken? Onder leiding van een sympathieke zytholoog/bierkenner leren zelfs de grootste kenners nog bij!
Laat je begeleiden en ontdek de wondere wereld van bier en whisky op een originele manier. Proef van vakmanschap en traditie in een aangename tasting vol leuke verhalen, weetjes en anekdotes.
Wanneer: Donderdag 12 september 2019 | 19u30 - 21u30, ontvangst vanaf 19u15
Waar: Den Belgiek – Brugstraat 6, 9500 Geraardsbergen
Prijs professionele bierproeverij: €15 inclusief 3 bieren + 1 whisky + proevertjes brouwerskaas & bierpraline
Reserveren noodzakelijk, schrijf je snel in via www.hetanker.be/evenementen

Ga naar de Facebookpagina van Brouwerij het Anker om het fotoalbum van Het Anker On Tour en de reacties van de eerdere deelnemers te bekijken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Den Belgiek
Brugstraat 6
9500 Geraardsbergen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 12 september 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 15,00 €
€ 15,0
Reservaties
Organisatie Brouwerij Het Anker
Contact els@hetanker.be
015 28 71 41