U bent hier:

Proeverij - The LVE, I Drove A Tank en Tim Dirven

Concert Theatervoorstelling Eten en drinken Pop en rock Fotografie

In dit nieuwe concept 'proeft' u elke 3 maanden in de foyer van een nieuwe expo, optredens van bekende en minder bekende talenten en van een nieuw drankje.
In een opgefriste foyer krijg je voortaan elke 3 maanden een mooie proeverij geserveerd. Die avond komt een knappe fotograaf, tekenaar of schilder zijn of haar tijdelijke expo openen. Na een half uurtje is het de beurt aan ‘lokaal’ muziektalent. En als hoofdprogramma kan je proeven van muzikanten die ook op de nationale radiozenders al eens aan bod gekomen zijn. Telkens krijg je ook de kans om een nieuw en tijdelijk alcoholisch of niet-alcoholisch drankje te leren kennen.


Van Tim Dirven kan je 10 prachtfoto’s uit zijn boek ‘Karkas’ bewonderen, een verslag van 25 jaar fotografie. Van Brussel naar Mostar, Damascus, Darfur en Kinshasa. Van zwart-wit naar kleur. Karkas, noemt hij zijn levenswerk, omdat de architectuur van mens en dier erin centraal staat. Dirven toont de mens, zoekend naar een wankele balans tussen cultuur, religie, politiek en ecologie.


I Drove A Tank brengt popgevoelige en onbezonnen songs. Hun debuutplaat dateert van 2014. Daarna selecteerde Stijn Meuris hen voor De Nieuwe Lichting, waren ze te gast bij JimManiacs, wonnen ze Rokkenjacht en strandden ze in de halve finales van Frappantpop en Fnac Unsigned Music Talents.


Met The LVE krijg je een band met een sterke live-reputatie geserveerd. Ze legden dan ook al een uitgebreid parcours af van clubs en festivals in de Benelux. Muzikaal blijft de pakkende samenzang een herkenbare factor, en ook wel de luie, warme synths, een dansbeat en kleine funky gitaarlickjes. Komt dat proeven!

Info

Waar Foyer De Schelde
De Keyserhoeve 66
2040 Zandvliet
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 23 november 2019
Prijs
Basistarief: € 8,00; Kassa: € 10,00; Kansentarief: € 2,00
€ 8,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Vrijetijdscentrum De Schelde
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je nog niet zo goed Nederlands durft praten. Meer info
Trefwoorden concert, expo, tentoonstelling, fotografie, rock, a-kaart, twee taaliconen