U bent hier:

Proeverij - Lili Grace, Ansatz der Maschine en Miraggio

Concert Theatervoorstelling Eten en drinken Fotografie Jazz en blues

Tijdens de proeverij ontdek je elke 3 maanden een nieuwe expo, bekende en minder bekende muzikanten en een nieuw drankje. Deze keer 'proef' je van een selectie foto's van het polderleven uit de archieven van Lodewijk Deleu, de intieme muziek van Chantal Acda en de blues van Roland Van Campenhout.
Wegens maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, is deze activiteit afgelast. Meer informatie.


Kom proeven van verrassende muziek, een knappe expo en speciale hapjes en drankjes.


Miraggio is een project van fotograaf Eli Verheyen. Hij maakte een reeks foto’s van typische gebouwen, landschappen en constructies in Berendrecht, Zandvliet en Lillo. Daar liet hij zijn fantasie en Photoshop op los, met een fascinerend en bevreemdend resultaat. Hij wil daarmee de verbeelding van de kijker prikkelen. En je kan gerust zijn: deze beelden zullen niemand onbewogen laten.


Ansatz der Maschine, van de Kortrijkse muzikant Mathijs Bertel, brengt ‘elektro-akoestische muziek’. Naast laptopbeats en elektrische gitaren hoor je vooral harp, cello en basklarinet. Begin dit jaar kwam de nieuwe plaat ‘Burial Songs’ uit die o.a. in De Morgen 4 sterren kreeg: “Bertel dwarrelt prachtig in de schemerzone tussen afscheid en wedergeboorte. Hoekige beats en clicks stippelen de weg uit, dan weer druppelen minimalistische piano en oriëntaalse motiefjes als ragfijne leidraden het ongewisse in".


Lili Grace, dat zijn de zussen Nelle en Dienne uit Ham. Met hun twee stemmen, cello, keyboards en elektronica maken ze prachtige muziek die niet in een hokje te plaatsen is. Je proeft zoete meisjespop, elektronisch geweld en een snuifje vervreemding. Ze deden voorprogramma’s voor internationale groepen als Trentemøller, CocoRosie, Nils Frahm, My Baby en van Bazart, en nu staan ze in Zandvliet. Live spat de energie en de goesting van het podium. Dus kom dat proeven!

 


 

Info

Links
Waar Foyer De Schelde
De Keyserhoeve 66
2040 Zandvliet
Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 6 juni 2020
Prijs
Basistarief: € 8,00; Kassa: € 10,00; Kansentarief: € 2,00
€ 8,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Vrijetijdscentrum De Schelde

Taaliconen

Je begrijpt al een beetje Nederlands maar je spreekt nog niet zo goed. Meer info
Trefwoorden a-kaart, twee taaliconen