U bent hier:

Prijsuitreiking Junior-Journalist schrijfwedstrijd 2020

Tijdens deze prijsuitreiking worden de winnaars van de Junior Journalist - schrijfwedstrijd bekendgemaakt. Het thema is deze keer : Buren.
Jongeren uit onze gemeente – van 6 basisscholen 5de+6de leerjaar en van 2 secundaire scholen – hebben weer het beste van zichzelf gegeven, dit onder het toeziend oog van hun leerkrachten. De juryleden hebben de afgelopen weken vele verhalen, interviews en opinieartikels gelezen en gekeurd. En ze hebben hun keuze gemaakt. Nieuwsgierig ? Kom luisteren op 7 februari. De winnaar van elke reeks zal haar/zijn werk voorlezen. Prijzen worden uitgereikt aan winnaars en andere laureaten.
Deze avond wordt tevens de opbrengst van U Zijt Wellekome – onze kerstsamenzang op 2de kerstdag - overhandigd aan het goede doel waarvoor de aanwezigen een vrije bijdrage konden doen. En dat goede doel is vzw De Egeltjes, een kinderopvang voor kindjes met speciale zorgnoden.
Nog die avond mag basisschool Klim-Op de schoolbibbonnen in ontvangst nemen, die verschillende leden van Davidsfonds Sint-Truiden hebben gekocht als lidmaatschap. Met deze bonnen kan de school boeken bestellen voor haar klasbibliotheken. In Klim-Op wordt extra aandacht besteed aan lezen. Aan het einde van elke schooldag wordt een kwartier uitgetrokken waarin elk kind een zelfgekozen boek uit de klasbib op eigen tempo kan lezen. Als Davidsfonds staan wij ten volle achter deze stimulans van taalvaardigheid. Immers : wie leest, groeit !
We sluiten deze avond af met een receptie.
Toegang gratis.
Met dank aan de Cultuurraad en de Stad voor de financiële steun.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar refter basisschool Klimop
Ursulinenstraat
3800 Sint-Truiden

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 7 februari 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Organisatie Davidsfonds
Contact 011/680247
Trefwoorden Davidsfonds Sint-Truiden schrijfwedstrijd