U bent hier:

Preview Revisited - CC 't Vondel i.s.m. werkgroep Kunst in het Dorp

Tentoonstelling Meerdere kunstvormen

Openingsuren: dinsdag , woensdag , donderdag en vrijdag van 9u tot 16u.
Maandag en zaterdag vanaf 11u00 tot 14u.
CC ’t Vondel is gesloten vanaf 24 december 2020  tot en met 4 januari 2021 maar blijft open voor het Buurtrestaurant vanaf 11u30 tot 14u (alle dagen, uitgezonderd zondag en feestdagen).
Kunst in het Dorp is een jaarlijkse multidisciplinaire tentoonstelling in kasteel-klooster Ter Loo in Bellingen. De kunstenaars integreren hun werken in de verschillende ruimtes en in de tuin van de historische locatie. Naast kunstvormen zoals keramiek, schilder- en tekenkunst, beeldhouwkunst, glaskunst, fotografie, audiovisuele kunst, groenkunst, juweelkunst, papierkunst en muziek wordt er ook aandacht besteed aan andere hedendaagse kunstvormen zoals experimentele kunst, conceptuele kunst, performance en (insitu)installatiekunst.
De  multidisciplinaire tentoonstelling “Revisited” is een terugblik op 11 kunstenaars die deelnamen aan de tentoonstelling Kunst in het Dorp van 2012 tot 2019 in kasteel-klooster Ter Loo in Bellingen.
De tentoonstelling die in december gepland was wordt omwille van de coronamaatregelen verplaatst naar juli , van 2 juli tot 11 juli  (van vrijdag tot zondag) in de oude post.
Maak alvast kennis met enkele kunstwerken van de deelnemende kunstenaars op een “preview” van deze expo te bezoeken vanaf 11 december tot en met 23 december aan de voorgevel en in de foyer van CC ’t Vondel.
Gelieve het circulatieplan te volgen en de geldende corona reglementering te respecteren.
De kunstenaars

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CC 't Vondel
J. Possozplein 40
1500 Halle

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 12 december 2020 tot 23 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Reservaties
Organisatie CC 't Vondel