U bent hier:

Prêt-à-Aimer

Theatervoorstelling Humor comedy

Prêt-à-Aimer is een monoloog van Aïcha Cissé, gespijsd met autobiografische elementen, literatuuronderzoek en een melting pot aan getuigenissen van singles op zoek naar een lief.
Met duizend en één vragen tracht Aïcha de wereld van relaties en de liefde te doorgronden. Sinds januari 2016 verzamelt ze grappige én triestige anekdotes, oude én nieuwe romantische verhalen en visies over de liefde. Leggen al die verschillende verhalen de universele grondlagen bloot van ons samen of alleen zijn?

‘Prêt-à-Aimer’ is een monoloog met veel vragen en hopelijk tal van antwoorden waar we allemaal (misschien wel stiekem) op wachten.
‘Prêt-à-Aimer’ was als work in progress te zien onder de werktitel ‘Geen Lief’ tijdens Mestizo Arts Festival op 18 oktober 2016.
Aïcha Cissé (°Senegal) was eerder te zien in het veel gespeelde en succesvolle ‘Dis-moi wie ik ben’, een productie van ’t arsenaal & GEN2020. Daarnaast speelde Aïcha ook in ‘Scarlatti’, een regie van Frans Marijnen voor ’t arsenaal, en in ‘Konijn met pruimen’ van Laika en Het Bos, in een regie van Jo Roets.

Aïcha wordt gecoachte door Nele Vereecken. Nele volgde RITCS in Brussel en heeft naast haar eigen acteer- & makerswerk ervaring met het coachen van spelers. Ze coachte ‘Mon Noord’, een monoloog van Jovial Mbenga, en werkte o.a. als regisseur en coach voor De Figuranten en Theater Tartaar.

Info

Waar C.O. Nova
Schijfstraat 105
2020 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 18 januari 2018
Leeftijd 18+
Prijs
Kassa: 10.00 €; Vvk: 8.00 €; Omnio: 2.00 €
€ 10,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie ontmoetingscentrum Nova
Links

Taaliconen

Hier kan je heen als je vlot Nederlands spreekt en begrijpt. Meer info
Trefwoorden nova, schijfstraat, kiel, 2020, antwerpen, theater, compagnie, toneel, leven, ontroerend, liefde, nederlands, rauw, kind, aicha, aïcha, cissé, a-kaart, vier taaliconen