U bent hier:

PRESS / RECORD

Festival Audiovisuele kunst

Press/Record staat garant voor twee dagen film, gemaakt door een nieuwe lichting onbekend Antwerps audiovisueel talent zonder professionele opleiding. Van gifs tot vines, vlogs, muziekclips en kortfilms, alle vormen kunnen aan bod komen, zolang de speeltijd niet langer duurt dan 30 minuten.
Press Record 

 

Press/Record staat garant voor twee dagen film, gemaakt door een nieuwe lichting onbekend Antwerps audiovisueel talent. Van geanimeerde gifs tot vines, vlogs, muziekclips en kortfilms, alle vormen kunnen aan bod komen, zolang de speeltijd niet langer duurt dan 30 minuten. De rode draad tussen deze films? Ze zijn door en door Antwerps en werden gemaakt door filmmakers zonder
professionele audiovisuele opleiding.

 

Recording Now
Onder leiding van acteur en regisseur Adams Mensah zoeken we naar een mix van verrassende, stedelijke en Antwerpse films. Hij cureert het festival in
functie van een interessant aanbod voor vrijetijdskunstenaars, liefhebbers van films maar evengoed beginnende professionals. De uiteindelijke filmselectie wordt gemaakt door de stuurgroep van PRESS RECORD. Die bestaat uit jonge en diverse filmmakers die veel lawaai maken in de huidige filmwereld. Met namen zoals Inès Eshun, Anthony Nti, Sally Ghannoum, Eloi Nsanzabandi, Tina Herbots en vele anderen ben je zeker van een selectie die met de klassieke filmregels breekt. Een jury én ook u, het publiek, kiest tijdens het festival zijn favoriete films en beslist wie naar huis gaat met één van de prijzen.

 

Hit Play

 

Laat je verrassen door een festival dat elke deelnemer en kijker belooft mee te nemen in nieuwe beelden over de stad, gezien door vele verschillende ogen.

We hit play, mis het niet!

Info

Waar Cinema Rix
de Gryspeerstraat 86
2100 Deurne
Wanneer
Leeftijd 15+
Prijs gratis
Organisatie cultuurcentrum Deurne
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je geen of niet zo veel Nederlands spreekt. Meer info
Trefwoorden pressrecord, press, record, film, rix, cinema rix, fameus, amateurkunsten, kortfilm, één taalicoon