U bent hier:

PREMIÈRE B12/Joke Emmers - Vogelvrij

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Vogelvrij is een nieuwe muzikale voorstelling van Joke Emmers over de liefde, wachten en verwachten. Inspiratie vond ze bij Brieven aan Doornroosje van Toon Tellegen. Anneleen Boehme (LABtrio) speelt er contrabas bij. 

Joke Emmers is sinds haar aantreden bij De Slimste Mens helemaal een Bekende Vlaming geworden, na haar status als Bekende Limburger. Maar natuurlijk is ze sinds haar debuut (en afstudeervoorstelling) Damiette alleen maar beter geworden. Ze is niet enkel een fantastische actrice in theater maar ook een geliefde actrice in televisie-series. Ze begon met de Nederlandse  serie Charlie waarin ze naast Halina Reijn haar mannetje stond. Daarna kwamen de Elfde van de Elfde, Beau Séjour en Call Boys.  In het theater speelde ze haar eigen voorstellingen zoals vorig jaar in Lost Boys of kreeg ze hoofdrollen in grote stukken als La Superba van Toneelgroep Maastricht. Ze is veelzijdig en haar spel valt vooral op door het plezier waarmee ze voortreffelijk staat te acteren. En steeds weer bulkt van de nieuwe plannen. Een gelukkig mens, voorwaar.

Vogelvrij is een voorstelling die het midden houdt tussen een solo-performance en een stand up voorstelling, in een leuke mix van eigen teksten en materiaal van o.a. Toon Tellegen. Muzikaal wordt ze bijgestaan door de bij jazzliefhebbers bekende én jonge (contra)bassiste Anneleen Boehme, die ook het mooie weer maakt bij LABtrio waar ze samen met Lander Gyselinck en Bram De Looze ook internationaal potten breekt.

Coproductie C-TAKT

Info

Waar C-mine cultuurcentrum
C-mine 10
3600 Genk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 14 september 2018 tot 15 september 2018
Prijs
Basistarief: 12,00 €;-26: 7,00 €;+60: 10,00 €;Abonnement: 9,00 €
€ 12,0
Reservaties
Organisatie C-mine cultuurcentrum
Contact tickets@genk.be