U bent hier:

Praga Khan - Khantasia

Concert Pop en rock Amusementsmuziek

Maurice Engelen viert 30 jaar Praga Khan. Een niet te missen concert met de grootste hits in een semi-akoestisch jasje, gastartiesten en een verbluffend spektakel aan visuele en muzikale hoogstandjes.

Dertig jaar geleden bracht Praga Khan zijn eerste single ‘Bula, bula’ uit, de start van een ongezien parcours met onder meer de soundtrack van films als ‘Basic Instinct’ en ‘Austin Powers’. In 2000 was het de eerste Belgische band ooit die een festivaldag afsloot op Rock Werchter.

Het project van Maurice Engelen groeide uit tot een gevestigde waarde in de internationale dance scene. Wereldwijd gingen clubs en discotheken overstag voor de technobeats van Praga Khan.

Met ‘Khantasia’ wil Engelen de grenzen van zijn artistieke mogelijkheden opnieuw verleggen. 30 jaar Praga Khan-hits worden speciaal voor deze show in een semi-akoestisch kleedje gestoken.
Met naast de gebruikelijke gastartiesten, performers en muzikanten, een verbluffend spektakel aan visuele en muzikale hoogstandjes. Niet te missen, dus!

Info

Waar cc Het Bolwerk - schouwburg
Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Standaard: 20.00 €;65+: 19.00 €;-26: 19.00 €;Lerarenkaart / VPK: 19.00 €;Abo 4+ prijs: 16.00 €;Abo 8+ prijs: 14.00 €;Abo 12+ prijs: 14.00 €
€ 20,0
Reservaties
Organisatie CC Het Bolwerk
Contact cultuurcentrum@vilvoorde.be