U bent hier:

POSTPONED: Mavis Staples

+1 punt

Concert Pop en rock

In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus die elkaar steeds sneller opvolgen, sluit AB de deuren tot en met 7 juni 2020.
Tot en met 7 juni worden ALLE concerten opgeschort en waar mogelijk verplaatst. Wij hebben het hele team gemobiliseerd en proberen de best mogelijke oplossing te vinden voor alle concerten. Concerten kunnen mogelijk verplaatst of geannuleerd worden.  In het geval van verplaatsing, blijven aangekochte tickets geldig. In geval van annulatie, worden alle tickets automatisch terugbetaald.

MAVIS STAPLES: "...is what I love to do: to sing a song that's gonna help somebody... that's gonna bring somebody closer..." Dat doet deze sterke Amerikaanse zangeres al zeker sinds The Staple Singers, met Stax-hits als 'Respect Yourself' en 'I'll Take You There'. Zonder de familie ondertussen, maar met terechte sterproducers als Ry Cooder of nu weer Ben Harper aan haar zijde blijft ze werken aan haar strijdbare repertoire, met veelzeggende titels als 'If All I Was Was Black' of 'We'll Never Turn Back'. En recent was er natuurlijk ook nog die zeer mooie samenwerking met Norah Jones in 'I'll Be Gone'.
 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Ancienne Belgique
Anspachlaan 110
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 4 juni 2020
Prijs
Basistarief: 38,00 €; Voorverkoop: 39,00 €

€ 38,0

Reservaties
  • Bel naar 02-548.24.24
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Ancienne Belgique
Contact info@abconcerts.be
Trefwoorden jongerentip

BILL.be selecteert voor 16- tot 26-jarigen wat ze niet mogen missen. Tips, video's en wedstrijden!

Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS