U bent hier:

postponed/cancelled |, Carolina Mendonça & Catalina Insignares useless land

+1 punt

23:00 - 08:00
Hier is slapen een manier om de wereld te begrijpen. Waar stemmen zachtjes in de oren sijpelen en verhalen weven. Een waakzame staat waar we samen kunnen zijn in onenigheid, met onze verschillende talen en dromen, in een toestand tussen waakzaamheid en slaap. Laten we samen het podium van de Beursschouwburg innemen en luisteren.

useless land is een compilatie van fictieve en theoretische teksten over een pre-industriële wereld. Deze teksten schetsen een cognitieve kaart van mogelijkheden in onze relatie met en perspectief op de natuur, dieren, spoken en planten.

In het Engels

Breng een slaapzak, een hoofdkussen en een beker mee.

BIO

Carolina Mendonça, gebaseerd in Brussel, werkt met dans, theater, beeldende kunst waardoor kennis wordt besmet en kwetsbaar is voor andere logica. Afgestudeerd in Podiumkunsten aan ECA-USP in São Paulo en Master in Choreography and Performance aan de Giessen University in Duitsland met een DAAD Scholarship, waar ze in 2018 afstudeerde met haar werk "Pulp, History as a Warm and Wet Place”. Carolina werkt samen met artiesten zoals Catalina Insignares, Dudu Quintanilha, Volmir Cordeiro en Marcelo Evelin die onder andere op festivals als Kyoto Experiment, Festival d`Automnne, Tanz in August, Kunstenfestivaldesarts en Impulztanz optreden.

Catalina Insignares is danseres en choreografe. Ze is geboren in Bogota, woont en werkt nu in Parijs en studeerde dans in Canada en Frankrijk en performance aan de Giessen Universiteit in Duitsland. Als choreograaf is ze op zoek naar dat moment waarop dans, aanraking en beweging onbegrijpelijke, onbeschaamde subjectiviteiten en gemeenschappen genereren. Haar werk is voornamelijk opgebouwd via samenwerkingen voor enscenering, dramaturgie, lesgeven en optreden (Else Tunemyr, Miriam Schulte, Larisa Crunteanu, Zuzana Zabkova, Carolina Mendonça). Sinds 2017 werkt ze samen met choreograaf Myriam Lefkowitz als performer in haar immersieve werk maar ook in een samenwerking die manieren vindt om sensorische praktijken te infiltreren die zijn afgeleid van hun werken in verschillende sociale contexten. In 2019 nam ze deel aan de derde cyclus van onderzoeksprogramma THIRD aan DAS School in Amsterdam.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Beursschouwburg
A. Ortsstraat 20
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 25 april 2020
Prijs
Basistarief: 14,00 €

€ 14,0

Kansentarief voor Paspartoe Brussel: € 2,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Beursschouwburg
Contact info@beursschouwburg.be
Beleef Brussel

Beleef Brussel!

Op UiTinBrussel.be vind je 1001 gebruiksklare tips.

Ontdek ze hier

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS