U bent hier:

POSTPONED: Brockhampton

Concert Hip hop, rnb en rap

Als preventieve maatregel zijn culturele events op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. Het concert van Brockhampton, dat zou plaatsvinden op zondag 31 mei in Ancienne Belgique, wordt daarom verplaatst naar dinsdag 11 mei 2021. De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij op.
Tickets blijven geldig en dienen niet omgewisseld te worden. Indien de nieuwe datum niet past, gelieve je terugbetaling aan te vragen voor 31 mei 2020 door een reply op jouw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be.

We wijzen je er graag op dat je ook een terugbetaling kan vragen in de vorm van een AB concertcheque die 1 jaar geldig is na aankoop. We zouden niets liever willen dan jou terug te zien in AB.

 

Indien u tickets aangekocht heeft in de Ticketshop, gelieve een foto van jouw tickets te sturen met vermelding van uw rekeningnummer naar info@abconcerts.be. 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Ancienne Belgique
Anspachlaan 110
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 31 mei 2020
Prijs
Basistarief: 39,00 €; Voorverkoop: 40,00 €
€ 39,0
Organisatie Live Nation
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.