U bent hier:

Portland

+1 punt

Concert Pop en rock

Finalist Humo’s Rock Rally 2016 en winnaar De Nieuwe Lichting 2018 word je niet zomaar, neen.
Wat een geluk dat Jente en Sarah elkaar tijdens hun studies vonden als muzikale soulmates, want dat zou later een ‘match made in heaven’ blijken. Portland slaagt er in om een geheel eigen sound en warme sfeer te creëren met dromerige indiepop en -rocksongs die vaak melancholisch, breekbaar en bitterzoet aanvoelen, en je tegelijk recht naar de keel grijpen, niet in het minst door de prachtige harmonieuze samenzang van Jente Pironet en Sarah Pepels. Pouring Rain en Lucky Clover zijn nu al tijdloze classics, en met hun nieuwe dansbare single You Misread Me bewijzen ze wederom hun veelzijdigheid. Kortom, met hun debuutalbum Your Colours Will Stain is de Belpopgeschiedenis alvast een pareltje rijker. Kom, en laat u betoveren door het wondermooie Portland.

Om je veiligheid te garanderen hanteren wij strikt de veiligheidsmaatregelen die de overheid oplegt in het kader van de coronacrisis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 5 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 20,00 €; -26: 17,00 €

€ 20,0

Kansentarief voor UiTPAS Kempen: € 4,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Cultuurhuis De Warande

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS