U bent hier:

pop up café tijdens de velt-ecotuindagen bij Woeste Goesting. De wilde proeftuin van de kempen.

Het is weer open tuinweekend bij Woeste Goesting! Geniet van de wilde proeftuin van de Kempen vol met bijzondere gewassen en grote diversiteit in variëteiten, een woest café met mooie streekbieren, vuur en lekker eten , Natuurlijk zijn ook al mijn delicatessen te proeven en te koop. Er zijn diverse nieuwe producten op de plank, dus genoeg ingrediënten om er een gezellig weekend van te maken.
Voor het open tuin weekend bak ik allerlei heerlijke taarten, met ingrediënten die bij dit seizoen horen. Ik zorg ook voor fijne hartige zaken en natuurlijk ook weer voor mijn Woeste Goesting smikkelplank, gevuld met een prachtige wilde sla, allerlei delicatessen uit mijn eigen keuken, zoals sleedoornolijven, kornoeljeolijven, kweepeerkaas, gekarameliseerde groene tomaten, , gefermenteerde zoet zure krieken, mooie streekkazen en worst en coppa van de Bonte Bentheimervarkens van Sengersbroek.
We schenken streekbieren, maar ook mijn eigen wijnen van Berk, Mispel, Kweepeer en Selder en natuurlijk ook frisse alcoholvrije cocktails en mooie kruidenfusions.
Onze mooie producten kun je ook proeven zoals siropen van allerlei wilde bloemen en planten, diverse gelei en confituur, pesto's en niet te vergeten mijn lijn van gefermenteerde producten, want fermenteren heeft me in z'n greep!
Kom lekker rondneuzen in de tuin, proeven aan mijn kraam en laat de tijd even voor wat het is, want een paar uurtjes vertoeven in mijn tuin is easy onder het genot van wat smakelijks op je bord en in het glas.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Woeste Goesting
Heieinde 85
2360 Oud-Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
  • tot
  • tot
Prijs gratis
Organisatie Christine Roelofs
Trefwoorden open deur dag, open tuindagen, tuinweekend, popupcafe, buiten cafe, proeftuin, streekbieren, lokaal, lekkere hapjes, lekkere taartjes, uit eigen keuken, zelfgemaakt, delicatessen, fermenteren, conserveren, seizoensgerechten, Seizoensproducten, uit eigen tuin, wildplukken