U bent hier:

Pompoenwandeling

We nodigen alle leden uit om deel te nemen aan de pompoenwandeling. De kinderen en volwassenen kunnen zich verkleden in Halloweenstijl. De bewoners van de straten waar we door wandelen, versieren hun huis en worden getrakteerd op een borrel. De wandeling gaat naar de Hegge waar de deelnemers warme chocomelk of jenever krijgen. Weer in de zaal is er een frietkraam en organiseren we een kinderfuif.
De Kouter en de Heggelaan worden omgetoverd in Halloweenstraten. Wanneer het donker valt, wandelen we door die straten richting Heggekapel, waar warme choco en jenever wordt geschonken voor alle deelnemers. Door het bos gaat de tocht terug naar PC Het Mollenhof waar het frietkraam ons opwacht voor een frietje en een stukje vlees. Aan de toog kan je een drankje afhalen. De kinderfuif wordt op gang getrokken, zodat de kleinsten zich amuseren terwijl de ouders een babbeltje kunnen slaan. Iedereen is welkom. Om organisatorische redenen is het wel verplicht in te schrijven. Meer info kan je aanvragen per mail bij lieve.vandenbosch@live.be. Inschrijven bij Christel, DIane en Suzy

Info

Waar PC 't Mollenhof
Lichtaartsesteenweg 1
2275 Poederlee

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
inbegrepen zijn de drankjes tijdens de wandeling en nadien in de zaal een frietje, een stuk vlees, een drankje en de kinderfuif.
€ 6,0
Reservaties
Organisatie Gezinsbond Poederlee
Links
Trefwoorden erkend SCVW, ook voor kinderen, gezinsbond
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Pompoenwandeling op UiTmetVlieg.be