U bent hier:

Pole Reports from Space - Claire Croizé & Etienne Guilloteau

+1 punt

Opgelet: deze voorstelling is afgelast om de verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan. 
Pole Reports from Space combineert de muziek van de Polish Radio Experimental Studio met de sfeer van 80s Sovjet-sciencefiction. Twee Poolse dansers, Justyna Kalbarczyk en Krystyna Lama Szydlowska, betreden een futuristisch droomlandschap geïnspireerd door dit muzikaal erfgoed. Als kosmonauten die door de ruimte zweven, of als geesten achter een ondoorzichtige muur, proberen ze wanhopig boodschappen te sturen – Pole Reports from Space is een oefening in het coderen en ontcijferen daarvan, en een uitnodiging aan het publiek om mee te doen. Bewegingen en geluiden die abstract lijken onthullen langzaam hun wortels in de analoge wereld. Textuur en betekenis vallen samen.
Claire Croizé en Etienne Guilloteau vonden inspiratie bij de muziek van PRES en zijn geschiedenis als hub voor pioniers van de elektronische muziek, achter het ijzeren gordijn en onder de radar van de communistische censuur. Ze brengen ons een visioen van de toekomst gezien vanuit het verleden, tegelijk utopisch en nostalgisch. Een visioen gebouwd op dromen van reizen naar verre werelden, zonder vooruitziende blik op degene waarin we leven. Maar misschien komt de boodschap ooit binnen, als we maar zouden luisteren.
• Choreografen Claire Croizé en Etienne Guilloteau stonden individueel en als duo in het Kaaitheater, met voorstellingen als Feu, EVOL, Mer- en Flowers (we are). Pole Reports from Space gaat in première in Poznań tijdens het NIEPODLEGŁA-festival.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Kaaistudio's
Onze-Lieve-Vrouw van Vaakstraat 81
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 24 april 2020 tot 25 april 2020
Prijs
Basistarief: 18,00 €

€ 18,0

Kansentarief voor Paspartoe Brussel: € 2,0

Reservaties
  • Bel naar 02-201.59.59
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Kaaitheater
Contact info@kaaitheater.be
Trefwoorden Dag van de Dans, Dag Van De Dans 2020
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS