U bent hier:

Poëziefeest met Andreas Raven en Emma Coopman

+1 punt

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Van 28 januari tot 3 februari 2021 wordt in Vlaanderen en Nederland Poëzie gevierd, met de Poëzieweek. Het thema voor de poëzieweek 2021 is: “Samen”.
Op zondag 31 januari stelt Andreas Raven zijn dichtbundel 'Luidstreels' voor samen met Emma Coopman, die zorgt voor de muzikale omlijsting.
Andreas Raven over Luidstreels: "De bundel raakt aan een thema waar we momenteel, méér dan ons lief is, dagelijks moeten bij stilstaan en noodgedwongen rekening mee moeten houden: de afstand tussen mensen. Mijn teksten (zélf voel ik nog altijd veel schroom om mijn werk “pöezie” te noemen) gaan over de tussenruimte en datgene wat mensen bezielt, wat ze denken en voelen wanneer ze zich met al hun dromen en idealen naar elkaar toe proberen te bewegen."
Emma Coopman brengt liederen waarin zang, keltische harp en diatonische accordeon elkaar ontmoeten in folkmuziek en ballades. Het repertoire nodigt uit tot intiem luisteren. De muziek schreef ze zelf en voor de teksten putte ze uit de eeuwenoude en beeldrijke Ierse poëzie.
Deze activiteit is gratis, maar reserveren is verplicht. Reserveren kan vanaf 14 december.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Openbare bibliotheek Melle - Hoofdbibliotheek
Kruisstraat 2a
9090 Melle

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 31 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Openbare bibliotheek Melle
Contact bibliotheek@melle.be
Trefwoorden Poezieweek 2021

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS