U bent hier:

POËZIE

8 jaar

Cursus of workshop Poezie

Poëzie is meer dan rijmen: het is pure magie! Want poëzie is toveren met taal. Grote letters, kleine letters, dikke letters, dunne letters, letters in alle kleuren van de regenboog, ondersteboven of zigzag, rebussen, klanknabootsingen … In de magische wereld van de poëzie kan alles!
Alvorens we met pen en papier aan tafel schuiven, beginnen we steeds met actieve oefeningen rond stemgebruik, uitspraak en lichaamstaal. Het doel van onze tekstworkshops is de deelnemers laten merken dat taal ook heel vrij en bevrijdend kan zijn.

Workshops en projecten op maat

Poëzie kan je als workshop, project of kamp aanvragen. Een workshop bestaat uit een sessie van minstens twee uur en duurt maximum één dag. Vanaf het moment dat de sessies verspreid zijn over meerdere dagen, spreken we van een project. Samen met jouw vereniging of school werken we elke activiteit uit naar wens. Wij bieden de begeleiding en de tools en jij kiest – indien gewenst – de precieze invulling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar info@villabasta.be of bel 011 72 77 77.

Workshops en projecten op locatie

Voor deze tekstworkshop is er een lokaal nodig met voldoende stoelen en tafels om aan te schrijven. Liefst werken we ook in een zo ruim mogelijk lokaal, omdat we telkens vertrekken vanuit improvisatie- en theateroefeningen. Villa Basta is actief in heel Vlaanderen. Onze begeleiders begeleiden activiteiten in de provincies Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Deelnemers

Poëzie is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, tieners en jongvolwassenen. Omdat we meer individuele feedback kunnen geven in kleinere groepen, mikken we op maximum 12 deelnemers per activiteit.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Villa Basta
Schippersstraat 13
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Leeftijd 8+
Reservaties
Organisatie Villa Basta
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over POËZIE op UiTmetVlieg.be