U bent hier:

Podcastproject Het Bankje

OPENDOEK lanceerde op 14 juli in samenwerking met de Minister van Cultuur Jan Jambon, 100 amateurkunstenaars én meer dan 60 steden en gemeenten de Podcast HET BANKJE.


De podcast HET BANKJE brengt theater zelfs in coronatijd tot bij het publiek: je neemt tijdens een wandeling of een fietstocht plaats op een bankje in een van de deelnemende steden en gemeenten en je bent getuige van de meest intieme, bizarre, aangrijpende dialogen die zich (misschien) hebben afgespeeld op de plek waar je zit.


De podcast HET BANKJE is te beluisteren van 15 juli tot 31 augustus in meer dan 60 steden en gemeenten verspreid over heel Vlaanderen.Om dit zomerse coronaproof theaterproject - naar een idee van Wim Chielens - te verwezenlijken, brachten we verschillende disciplines uit de amateurkunsten samen: theatermakers en -acteurs, schrijvers en visueel-grafische talenten. Allen samen hebben meer dan 100 amateurkunstenaars meegewerkt aan deze podcast bestaande uit 20 verschillende dialogen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Doorheen de gemeente
Op verschillende locaties
2520 Ranst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 15 juli 2020 tot 31 augustus 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Trefwoorden Coronaproof, theater, Tochtheater, podcast, Opendoek