U bent hier:

Podcast "het bankje"

OPENDOEK lanceerde een splinternieuw podcasttheaterproject, theater beluisteren op een … bankje.
Om dit zomerse project - naar een idee van Wim Chielens - te verwezenlijken, werden verschillende disciplines uit de amateurkunsten samen gebracht: theatermakers en acteurs, schrijvers en visueel-grafische talenten. Allen samen hebben meer dan 100 amateurkunstenaars meegewerkt aan de podcast met 20 verschillende dialogen. 94 steden en gemeenten zijn ingestapt in het project en de verhalen zijn al meer dan 8.000 keer beluisterd.

In de Podcast ‘Het Bankje’ ben je als toevallige voorbijganger getuige van de meest intieme, bizarre, aangrijpende dialogen die zich (misschien) hebben afgespeeld op de plek waar je zit.

Scan met je smartphone de QR-code op het bankje en je bent meteen getuige van een origineel gesprek tussen twee mensen. Misschien ben jij ook een genieter van de hoorspelen op de radio. Daarom, ga zitten, laat je meeleiden door het verhaal en geniet.

Gistel biedt je theater aan tijdens de zomermaanden. Een staaltje van veerkracht in tijden van corona.

In Gistel vind je de podcastverhalen terug op 18 bankjes. 9 ervan in het centrum en telkens 3 in iedere deelgemeente. De bankjes in het centrum zijn dezelfde bankjes als die van de bankenwandeltocht. Misschien een idee om meteen de wandeltocht eens te wandelen.
Heb je nog verdere vragen? Neem dan contact op met het vrijetijdscentrum Zomerloos, Sportstraat 1 te Gistel of toerisme@gistel.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Centrum Gistel
Stationsstraat - Hoogstraat
8470 Gistel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 27 augustus 2020 tot 30 september 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis