U bent hier:

Pluche (+3j) - Theater Speelman

Theatervoorstelling Figuren en poppentheater

Zou het kunnen dat lieve knuffels meer zijn dan de samenstelling van pluche, stof, draad en een beetje plastic? Dat er effectief leven schuilt in die kleine, zachte knuffels die zoveel liefdevolle gevoelens oproepen bij onze kinderen? Of is het gewoon absurd?
De Ursus adulans ad dormiendum - vrij vertaald de Knuffelbeer of kortweg Knuffel - bestaat in de meeste gevallen uit stof, draad en een te verwaarlozen percentage plastic. Maar voor het overgrote deel uit … pluche!

Zou het mogelijk zijn dat een juiste combinatie van deze drie materies (stof, draad en… pluche) een bepaalde reactie teweegbrengt, waardoor het geheel van deze massa’s tot een zekere levensvatbaarheid wordt gebracht? Met andere woorden … Leven ze?

Theater Speelman jaagt de fantasie de hoogte in en sleurt zijn publiek mee in een humoristisch, wonderbaarlijk, wetenschappelijk experiment, uitgevoerd op de hoogstpersoonlijke knuffels van de kinderen. Die knuffels lenen ze voor één keer uit aan de wetenschap. Na de voorstelling krijgen ze hun knuffel uiteraard ongehavend terug, al zullen ze hem nét ietwat anders bekijken.

‘Pluche’ is een voorstelling over geborgenheid, troost, vreugde, gezelschap, bescherming… maar vooral over fantasie, veel fantasie!

Vergeet dus zeker niet je favoriete knuffel mee te brengen!!!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultureel Centrum Lanaken
Aan de Engelse Hof 10
3620 Lanaken

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 8,00 €; VVK: 6,00 €; Jong -26: 4,00 €
€ 8,0
Reservaties
Organisatie Cultureel Centrum Lanaken
Contact cultuur@lanaken.be
089 739 850
Trefwoorden familie, theater