U bent hier:

Pleidooi voor TIJD - Els Roobroeck // MoMeNT //

Zes jongeren, 3 uit Tongeren (BE) en 3 uit Maastricht (NL), gaan aan de slag met theatermaker Els Roobroeck. Via gesprek en geleide improvisatie wordt het thema tijd onderzocht. Met name het gebrek aan tijd. En wat dat voor hen en de mensen om wie ze geven betekent.
Op basis van het verzamelde materiaal schrijft Els Roobroeck een tekst die vervolgens in de muzikale compositie van muzikant/componist Kwinten Mordijck vorm krijgt. Via de unieke en eigen ontwikkelde signatuur van COVAR laat Els jongeren, spel, tekst en muziek elkaar verrassend ont-moeten.
De jongeren gaan in dialoog met zichzelf en de muziek, met het publiek als gast in hun tijdloos universum. Vanuit hun persoonlijke perspectief ontdekken we een wereld waar de tijd even mag stilstaan. Een wereld waar je kan en mag vertoeven als alles om je heen voortraast. Als je even geen zin hebt om mee te razen. Een wereld waar je tijd voor detail hebt. En waar je nog even verfrommeld mag blijven liggen in de opgewarmde ochtendlakens. Gewoon omdat het kan.

Zet de mobiel uit, schakel de lijstjes in je hoofd af en laat je meenemen in het MoMeNT.

Tickets: https://ticketshop.ticketmatic.com/de_velinx/moment

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar de VELINX
Dijk 111, bus 2
3700 Tongeren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 10 augustus 2018 tot 12 augustus 2018
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Organisatie Moment Tongeren