U bent hier:

plays Leonard Cohen

Concert Pop en rock

Sophia Ammann, Belgische zangeres met Canadese roots en bekend als frontvrouw van Little Dots en Ansatz Der Maschine, is van jongs af aan gefascineerd door de muziek van Leonard Cohen. Op geheel eigen wijze brengt ze, samen met Jon Birdsong en Joppe Tanghe, het werk van Cohen weer tot leven.
Door de recente maatregelen in de strijd tegen het COVID-19-virus wordt dit evenement geannuleerd. Tickethouders worden gecontacteerd.


Sophia Ammann is een Belgische zangeres met Canadese roots die de voorbije jaren vooral in beeld kwam als frontvrouw van Little Dots en Ansatz Der Maschine. Van jongs af aan is Sophia gefascineerd door de muziek van Leonard Cohen. Met 'Sophia Ammann plays Leonard Cohen' brengt ze op eigen wijze diens werk weer tot leven. Live laat ze zich bijstaan door Jon Birdsong (Black Flower) en Joppe Tanghe (ONS/Fruits of Labor). 


met: Sophia Ammann stem en gitaar | Jon Birdsong trompet | Joppe Tanghe zang


De voorbije jaren was Sophia al te horen bij de boekvoorstelling “De demonen van Leonard Cohen” van Francis Mus. In de zomer van 2017 besloot de zangeres met haar Leonard Cohen-project in Canada te toeren. De concerten werden er zeer goed onthaald en dankzij CBC radio kreeg Sophia er ook airplay op nationale radio. In 2018 trok Sophia Ammann naar Nepal voor enkele concerten.

Info

Links
Waar Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 12 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 15+
Prijs
Basistarief: € 18,00; 65+: € 17,00; -21/dagstudent: € 15,00; Vriendenprijs: € 15,00
€ 18,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Cultuurcentrum Strombeek
Trefwoorden jongerentip

BILL.be selecteert voor 16- tot 26-jarigen wat ze niet mogen missen. Tips, video's en wedstrijden!