2 mei

Plantaardig tussen de boterham

Waar?

Online

bij jou thuis
3580 Beringen

Wanneer?

Prijs

Basistarief: €25.00

Over deze activiteit

Als vegan foodblogger krijg ik van mensen vaak de vraag: ‘Als ik geen vlees eet, wat ga ik dan tussen mijn boterham doen?’ Op deze vraag krijg je hier antwoord! We gaan in deze kookworkshop met heel simpele ingrediënten, gezond en vooral lekker plantaardig beleg maken. We gaan ook enkele klassieke spreads zoals filet americain en tonijn salade in een plantaardig jasje steken zodat heel het gezin kan mee genieten van deze workshop. PRAKTISCH De workshop gaat door online, in het comfort van je eigen keuken. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met een weblink alsook een ingrediënten lijst. METHODE Interactieve online workshop waar we samen enkele recepten maken. OPMERKINGEN Je ontvangt een digitaal recepten boekje na de workshop.

In de kijker

7 musea met een terras

Verder lezen 

7x met je hoofd in de wolken

Verder lezen 

9x wonderlijke machines ontdekken met kinderen

Verder lezen 

5 musea met een meeslepende audiogids

Verder lezen 

7 musea over harde werkers

Verder lezen 

Bewonder de beroepen van vroeger

Verder lezen 

Antwerp Art Weekend: moderne kunst over de hele stad

Verder lezen 

Vuurdoop Festival: zes muziektalenten voor 2021

Verder lezen 

5 tips voor dit weekend

Verder lezen 

5 evenementen voor fans van film

Verder lezen 

7 vrolijke lentewandelingen

Verder lezen