U bent hier:

Piv Huvluv // De allereerste keer

8 jaar

Theatervoorstelling Humor comedy

Ik wil het zélf doen!
Kinderen zetten vroeg of laat stappen naar zelfstandigheid. Die gaan gepaard met durf, moed en lef, maar ook met onzekerheid, spanning en sensatie. Ouders volgen alles met interesse en aanmoedigingen, maar niet zelden ook met bezorgdheid op. Achteraf voelt iedereen opluchting, soms zelfs euforie. Vaak levert het stof op voor heroïsche verhalen aan feesttafels.

In ‘De allereerste keer’, Piv’s vierde jeugdtheaterproductie, beleef je zijn eigen groei naar zelfstandigheid: de mislukkingen, de onverwachte wendingen, de gênante situaties, de overwinningen, de trauma’s… Hij heeft het over zijn eerste boek, het eerste optreden met de kleuterklas, de eerste nieuwjaarsbrief, de eerste keer alleen thuis, de eerste keer boodschappen mogen doen, de eerste spreekbeurt, het eerste liefje en nog zoveel meer. Ze wekken herkenning of verlangen op naar die eigen allereerste keer. 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Cultuurcentrum De Werf
Molenstraat 51
9300 Aalst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 25 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: 10,00 €; Familiepas : 0,00 €
€ 10,0
Reservaties
Organisatie Cultuurcentrum De Werf - Aalst
Contact info@ccdewerf.be
053 72 38 11
Trefwoorden Bevestigd2020, InDeKijkerAalstBeUiT
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Piv Huvluv // De allereerste keer op UiTmetVlieg.be