U bent hier:

Piv Huvluv - De Allereerste Keer 8+

Theatervoorstelling Humor comedy

Kinderen willen vroeg of laat stappen zetten naar zelfstandigheid, onder het motto:
“Ik wil het zélf doen!”
Elke nieuwe stap start met durf, moed en lef, maar ook met onzekerheid, spanning en sensatie. Ouders volgen alles met interesse en aanmoedigingen, maar niet zelden ook met argwaan, onrust en bezorgdheid. Als alles achter de rug is, voelt iedereen bevrijding, opluchting, soms zelfs euforie. Het levert stof op voor heroïsche verhalen aan feesttafels.

In De allereerste keer beleef je Piv’s groei naar zelfstandigheid: de mislukkingen, de onverwachte wendingen, de gênante situaties, de overwinningen, de trauma’s etc. Ze passeren allemaal de revue en wekken óf herkenning óf verlangen op, naar die eigen allereerste keer.


Hij heeft het over zijn eerste boek, het eerste optreden met de kleuterklas, de eerste Nieuwjaarsbrief, de eerste keer alleen thuis, voor de eerste keer boodschappen mogen doen, de eerste spreekbeurt, het eerste liefje en nog zoveel meer.

Alweer een unieke en grappige voorstelling voor zelfstandige kinderen en hun ouders.

Piv introduceert in zijn voorstellingen het begrip stand-up comedy zo puur mogelijk bij kinderen. Natuurlijk is hij ook de rasverteller die vanuit zijn ervaringen in onderwijs en jeugdwerk perfect weet hoe kinderen zijn en hoe ze zich gedragen.

Jeugdtheater voor jonge tieners vanaf 8 jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar City
Valkestraat 18
8620 Nieuwpoort

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 12,00 €; voordeelpas voor de jeugd: 6,00 €; -26j & 60+: 10,00 €
€ 12,0
Organisatie Centrum Ysara & City
Contact cultuur@nieuwpoort.be
058795000