U bent hier:

Pinocchio

Wanneer houtsnijder Gepetto (Roberto Benigni) een pop maakt, gebeurt er iets magisch. De houten pop begint te praten en kan lopen, lachen en eten. Gepetto noemt hem Pinocchio en voedt hem op als zijn eigen zoon. Maar de ondeugende Pioncchio vindt het lastig om braaf te zijn en tuimelt van het ene avontuur in het andere. Hij belandt in de buik van een gigantische haai, ontdekt Speelgoedland en krijgt een duo bandieten achter zich aan. Ondanks alle opwinding, wil Pinocchio maar één ding: een echte jongen worden...
In deze nieuwe vertelling van het klassieke sprookje keert bekroond regisseur Matteo Garone terug naar de wortels van het originele 'Pinocchio' verhaal met Robert Benigni als de eenzame Gepetto. Met deze baanbrekende liveaction verfilming creëert hij een fantasiewereld van mysterie en verwondering, vol stralende, grappige en ontroerende momenten.

"Een weelderige, maffe, ontroerende en uitgesproken Italiaanse fabel" De Tijd

"Een verbeeldingsrijke familiefilm" De Standaard

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurcentrum De Spil
Hippoliet Spilleboutdreef 1
8800 Roeselare

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 4 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 7,00 €; Vrijetijdspas: 3,50 €
€ 7,0
Reservaties
  • Bel naar 051/26.57.00
Organisatie Cultuurcentrum De Spil
Contact info@despil.be
Trefwoorden Bevestigd2020