U bent hier:

Pinkstermaandag Matinee III

Concert Pop en rock

Traditiegetrouw Zijn we op Pinkstermaandag terug op post in Muziekcentrum Kinky Star. Dit voor de derde Pinkstermaandag Matinee op rij. Hetzelfde vertrouwde recept: 3 stevige bands, een cultlocatie en plezante luitjes die graag eentje aperitieven. Met andere woorden, het perfecte einde van een verlengd weekend!
Line up 21/05/2018

The Fur
Dit trio zijn zeker geen onbekenden meer in de Gentse underground scene. Hun mix van psychedelica, Vintage Rock en Sludge hebben eerder menig hersenmassa op de Vlasmarkt doen duizelen. Topkerels die stevig doch frivool tekeer gaan. The Fur heeft ondertussen enkele jaren op de teller. En zoals het een goed en kwalitatief product betaamt, wordt deze fijner met de jaren. Mede door hun oorverdovende geluidsmuur. Bring your earplugs!

Hootka
Hootka brengt sinds 2009 een in Tennessee Bourbon gedrenkte kruisbestuiving van Southern Rock, Stoner en Doom. Een loden hamer die je om de oren slaat maar met genoeg groove en Bluesy feel om het publiek met aanstekelijke ritmes te verrassen.

Revealed
Deze West Vlaamse female fronted band (met connecties in het Meetjesland) brengt een mix van Metal, Hardcore en Melodie. Gedragen door een podiumbeest van een frontvrouw zal het er vanaf het startschot stevig aan toe gaan. Dus kom tijdig opwarmen en de beentjes strekken. Een wall of death op zondagmiddag is misschien de ideale manier om deze Matinee van in het begin in vuur en vlam te zetten...

Doors: 16u
First band: 17u sharp
Matinee end: 22u
+ afterparty

Place to be: Kinky Star - Vlasmarkt Gent

!!! Gratis entree !!!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Muziekcentrum Kinky Star
Vlasmarkt 9
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: maandag 21 mei 2018
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Links