U bent hier:

PIETER EMBRECHTS: A Street Concert: gezongen portretten op doek - LAATSTE TICKETS

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Pieter Embrechts – theaterdier, acteur, songsmid en zanger – interviewde de voorbije jaren boeiende mensen die wonen, werken en wandelen op de Turnhoutsebaan in Antwerpen, Borgerhout. En het verhaal is universeel.
“De Turnhoutsebaan staat symbool voor de evenwichtsoefening van de multiculturele stedelijke samenleving die elke Europese stad kent. Antwerpen telt meer nationaliteiten dan New York en heeft na Amsterdam het hoogste aantal nationaliteiten ter wereld. Na een wandeling op de Turnhoutsebaan ben je dan ook op alle continenten geweest.”

Het resultaat van alle interviews is een indringende muziektheatervoorstelling waarin de verhalen van deze mensen verteld wordt via songs en filmische portretten. Ontroerende en integere portretten, niet gespeend van humor of tragiek, zoals het leven zelf. In een kruisbestuiving van cinema, docu, muziek en theater.

De herlancering van deze tournee wordt versterkt met de release van een uniek mediaboek (CD+DVD+boek) met de verhalen, songteksten, films, songs en foto’s van deze voorstelling.

Uit de pers:
“Om instant blij van te worden. Dat het een les mag zijn voortaan meer naar anderen te luisteren. Want iedereen, jong en oud, heeft iets te vertellen.” (Het Nieuwsblad)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Gemeenschapscentrum 't Blikveld
Jacques Morrensplein 2
2820 Bonheiden

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 25 oktober 2018
Prijs
Basistarief: 16,00 €; Vriendenprijs: 14,00 €
€ 16,0
Reservaties
Organisatie Gemeenschapscentrum 't Blikveld
Contact blikveld@bonheiden.be
Trefwoorden Podium