U bent hier:

Piccione viaggiatore, Italiaanse reismarkt

Italiaanse reisbeurs waar Italiëgangers hun reistips doorgeven aan wie naar Italië wil reizen. Wil je naar carnaval in Venetië? Of naar Puglia in de hak van Italië? Met de fiets naar Le Marche? Wil je naar een vallei in het Noorden van Italië waar zo goed als geen verkeer is, zoals de Val Sesia en Vercelli?...Italiëliefhebbers in hart en nieren maken je graag , gratis uiteraard, wegwijs.
Ons jaarlijkse ontmoetingsmoment voor reislustigen met Italië-plannen. Ervaren Italiëreizigers ontvouwen details die je niet in de boekskes vindt: Piccione viaggiatore. Anfiteatro, amici della cultura italiana, organiseert al meer dan 15 jaar deze Italiaanse reisbeurs door leden voor alle geïnteresseerde Italiëgangers.
Wil je naar carnaval in Venetië? Of naar Puglia in de hak van Italië? Met de fiets naar Le Marche? Wil je naar een vallei in het Noorden van Italië waar zo goed als geen verkeer is, zoals de Val Sesia en Vercelli?...
Italiëliefhebbers in hart en nieren maken je graag , gratis uiteraard, wegwijs en geven je hun tips om van je verlof een schitterende nooit te vergeten vakantie te maken. Opnieuw willen wij ons opstellen als niet louter commercieel. Standhouders delen hun leuke ervaringen in Italië met de bezoekers. Als locatie kozen wij opnieuw voor de Bibliotheek op het H.Heymanplein te Sint-Niklaas.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar de Bib Sint-Niklaas
Hendrik Heymanplein 3
9100 Sint-Niklaas

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 5 februari 2017
Prijs gratis
Organisatie Anfiteatro, amici della cultura italiana
Contact secretariaat@anfiteatro.be
037779643
Links
Trefwoorden Italiaanse niet-commerciële reisbeurs