U bent hier:

PIANO LIGCONCERT door Steven VRANCKEN (met gastmuzikant)

+1 punt

Klaar voor een compleet andere luisterervaring? Laat je meenemen op een muzikale stiltereis die een wereld doet ontwaken waarbij je wegdroomt tot je helemaal ontspant.
Tien jaar geleden al gaf Steven het eerste piano-solo ligconcert in België. Door de warme ontvangst kon hij er jaren mee rond toeren, wat in 2011 leidde tot zijn eerste CD “Into resonance”. Dat leverde ook concerten in Spanje en Mexico op, een 2de CD, filmmuziek, bruisende samenwerkingen en een succesvolle crowdfunding voor z’n nieuwe aankomende album “In Between”.

Steven speelt niet ‘klassiek” maar "beroert” z'n instrumenten. Piano, bamboe sax, shruti en dulcimer versmelten met de kracht van z'n rijke natuurlijke stem. Een eigen taal van vocale klanken verwekt een wondere wereld waar het aangenaam wegdromen is.

De composities en improvisaties sluiten aan bij het werk van Einaudi, Nils Frahm, Yann Tiersen, Wim Mertens, Sigur Ròs en andere neo-klassieke wereldmuzikanten. Katrien Peeters, die violiste is, zorgt voor een mooie welkome aanvulling op het muzikale geheel. Schilderkunst van Kristel Van den Eynden vult het plaatje mooi aan.

Steven Vrancken: piano, shruti, stem en compositie | Gastmuzikant Katrien Peeters: viool, stem, improvisatie & compositie | Kristel Van den Eynden: schilderkunst

Een exclusief aanbod voor een beperkt publiek. Comfortabele zitelementen staan ter jullie beschikking. Graag losse kledij aantrekken en een dekentje en kussen meebrengen. Na het concert is er een thee- of sapmoment voorzien als afsluiter.

Info: pianoligconcert.be, stevenvrancken.com en galerij8.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC De Stringe
Ommersheimplein 5
8570 Vichte

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 20 januari 2018
Prijs
Basistarief: 15,00 €; senioren: 14,00 €; < 26 jaar: 12,00 €

€ 15,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 3,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie GC De Zinnen Anzegem
Contact cultuur@anzegem.be
056 68 82 50

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS