U bent hier:

Piano lessen in International Piano Academy Gent

Cursus of workshop Klassieke muziek

Recentelijk opende de International Piano Academy Gent haar deuren. De prestigieuze muziekschool is er voor pianostudenten van alle leeftijden en alle niveaus, en om de leerlingen op een toegewijde en professionele manier de passie en kunde van het pianospelen over te brengen.
De school wordt gekenmerkt door haar unieke en persoonlijke benadering naar de leerlingen toe, waarbij de pianolessen worden gegeven door de beste professoren die kunnen rekenen op meer dan 10 jaar ervaring, waaronder een alumnus van de Muziekkapel Koningin Elisabeth, docent van het Conservatorium van Milaan, winnaar van meer dan 20 internationale wedstrijden,...
Alle studenten krijgen indiviudele lessen op top Yamaha vleugelpiano's in het hartje van Gent, en dit in een rustige en kalme omgeving.
Cruciaal voor de muziekschool is het aanwakkeren van de creativiteit om zo het hoogst haalbare resultaat uit elke student te halen.
Het is duidelijk dat je hier aan het juiste adres bent om alle kneepjes van het pianospelen te leren. Haal het maximale uit jezelf en kies voor de privé-pianolessen in de International Piano Academy Gent.

Wees van harte welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar International Piano Academy Gent
Schouwburgstraat 4
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Prijs
Basistarief: 40,00 €
€ 40,0
Organisatie International Piano Academy Gent
Contact info@internationalpianoacademygent.com
+32 495 68 05 21
Links