U bent hier:

Photo challenge Expeditie Buitengoor

6 jaar

Expeditie Buitengoor is voor 2020 even coronaproof gemaakt. De schatkist is dit jaar weg, maar je kan de wandeling nog wel doen. De uitdaging van dit jaar? Maak foto's onderweg! Trek je wandelschoenen aan, ga op tocht en zoek de uitdagingen die onderweg hangen. Je mag je foto's doorsturen naar ecocentrum@zilvermeer.be en dan maken wij er een fotomuur van. Een vakantieherinnering voor en door iedereen #zeninMOL. De flyer kan je hier downloaden en vind je in alle toeristische punten.

Expeditie Buitengoor is voor 2020 even coronaproof gemaakt. De schatkist is dit jaar weg, maar je kan de wandeling nog wel doen. De uitdaging van dit jaar? Maak foto's onderweg!

Trek je wandelschoenen aan, ga op tocht en zoek de uitdagingen die onderweg hangen. Je mag je foto's doorsturen naar ecocentrum@zilvermeer.be en dan maken wij er een fotomuur van. Een vakantieherinnering voor en door iedereen #zeninMOL.

De flyer kan je hier downloaden en vind je in alle toeristische punten.

Info

Links
Waar Ecocentrum De Goren
Postelsesteenweg 71
2400 Mol
Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag - zondag
Leeftijd 6+
Prijs gratis
Organisatie Ecocentrum De Goren
Contact Katrien.peeters@zilvermeer.be
014816607
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Photo challenge Expeditie Buitengoor op UiTmetVlieg.be