U bent hier:

Peter Seynaeve

+1 punt

Dansvoorstelling Tekst en muziektheater

 Intiem, theatraal ritueel waarin banale objecten hun onmiddellijke waarde overstijgen

 In ‘Ain’t Done Much Healing’ toont Peter Seynaeve ons de kracht van suggestie en verbeelding. Tijdens zijn theatraal ritueel probeert Peter Seynaeve de poëzie bloot te leggen in alles dat ons omringt. Hij speelt in op onze perceptie door banale objecten een betekenis te geven die hun onmiddellijke waarde overstijgen. Door subtiele ingrepen, onverwachte combinaties en rituele handelingen wekt hij objecten uit onze dagelijkse context tot leven. In een intieme en exclusieve setting voor vijftien mensen ontstaat zo een ontroerend verhaal over verlies en loslaten.

 

"Wie ‘Ain’t Done Much Healing’ van Peter Seynaeve vorige zomer op Theater Aan Zee moest missen, krijgt een herkansing. Deze voorstelling is echt een klein troostjuweeltje. Een ritueel dat op korte tijd je hart verovert en ook een beetje breekt."
(Barbara Raes over ‘Ain’t Done Much Healing’) 

 

Seynaeve studeerde in 1996 af als acteur aan Studio Herman Teirlinck. Door de jaren heen werkte hij bij o.a. Toneelhuis, Zuidpool en NTGent. Sinds 2006 maakt hij ook zelf voorstellingen, waarin kinderen meestal de hoofdrol spelen. Onlangs was hij onder andere ook nog te zien in de CAMPO-voorstelling ‘Five Easy Pieces’ van Milo Rau.

Info

Waar Kunstencentrum Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 15 mei 2019 tot 18 mei 2019
Prijs
Basistarief: 10,00 €

€ 10,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 2,0

Reservaties Bestel tickets
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Kunstencentrum Vooruit
Contact info@vooruit.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS