U bent hier:

Performance Waarom - Feest van het Falen

Festival Samenleving

In een vijfdelige podcastreeks zocht Eva Moeraert uit waarom haar jeugdvriend 23 jaar geleden uit het leven stapte. Het audioverhaal Waarom over een een fatale vriendschap in de jaren 90 beroerde heel wat mensen.
Jarenlang zwegen vrienden en familie over Bjorns dood die even onverwacht als genadeloos hard kwam. Na twintig jaar, botste Eva letterlijk op een doos vol herinneringen. Het was die trigger die haar aanspoorde om op zoek te gaan naar antwoorden op haar Waarom. Gaandeweg besefte ze dat haar zoektocht ook iets kon betekenen voor anderen.

Eva maakt op 28 maart, in een intieme setting en voor een beperkt publiek een live-voorstelling van de eerste aflevering haar podcast Waarom. Ze wordt muzikaal bijgestaan door 3 muzikanten van Ansatz Der Maschine (Mathijs Bertel, Sander Lambrecht en Sophia Ammann).

Over ons onvermogen om met zelfdoding om te gaan. Over de gedeelde stilte die volgde na het verlies, die fatale nacht. Over hoe iedereen vindt dat hij meer had moeten doen. Over de zoektocht naar het waarom, een zoektocht die altijd onvolmaakt zal blijven. Over de hoop, dat mensen de moed vinden te praten over de mist in hun hoofd.

Let op: je deelname is pas definitief wanneer je je online ingeschreven hebt voor de sessie op https://www.feestvanhetfalen.be/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Arenbergschouwburg
Arenbergstraat 28
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 28 maart 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie curieus