U bent hier:

Perfavore ::: astemblief (de eerste 50 jaar)

Concert Amusementsmuziek

50 jaar staan we al met z'n vieren op de planken, wars van trends en tegen de stroom in van de machtige Schelde. Kleine liedjes, groot sentiment maar altijd vanuit het hart en met volle borst.
We zingen in het Antwerps, ons moedertaal en dat is wreed plezant. Wanneer de plancher van de bühne onder onze strakgeblonken schoenen kraakt, dan zijn we content want onze liederen zijn ons medicijn tegen oud en triestig zijn. De planken waren klein en soms te groot maar elk concert zit gebeiteld in ons memorie en daar voegen we binnenkort een driedaagse in Schoten aan toe want Perfavore drijft al 50 jaar als een fiere viermaster boven water!

na 50 jaar richting Kaekelaar

In den beginne zongen we nog 'liekes' van de Strangers maar vandaag en morgen zingen we die van ons, van Perfavore! Liederen over onze wereld, beleefd en verhoopt, geslaagd en gesloopt. Liederen met een hoek af die 5-sterrenhotels bezingen en vermageringskuren, bloteriken, cholesterol- en prostaatproblemen of het shoppen met het vrouwke. Kom in februari naar de Kaekelaar in ons schoon Schotens dorp en zing mee over mannen van 'segenwoordig', horeca-geneugten en over het leven zoals het is en geweest zal zijn.

En hier en daar lappen we er iets serieus tussen want diep vanbinnen hebben we allevier een klein hartje. Een hart dat overloopt van trots want we gaan samenwerken met een tienkoppig combo en een zesvoetige surprise-act om duimen en vingers bij af te likken. Thank you for the music, want daar doen we het voor.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurcentrum Schoten - De Kaekelaar
Sint Cordulastraat 10
2900 Schoten

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
  • tot
Organisatie perfavore
Links