U bent hier:

Percusounds Festival

Sinds vele jaren is Brussel ongetwijfeld een van de belangrijkste etappes van de Europese culturele agenda. Dankzij het initiatief van vele actoren, onderscheidt de Europese hoofdstad zich door de vele festivals en grote culturele evenementen, maar ook door een veelheid aan activiteiten en initiatieven van de verenigingssector.
Het Percusounds Festival, zelf een product van deze sector, wordt langzamerhand een belangrijk cultureel evenement op het Brusselse zomerse scène. Percussie is een universele taal, die tot iedereen spreekt, ongeacht de sociale, taalkundige en culturele verschillen. De VZW Terra Brasil en de vele partners van het Percusounds Festival werken al vijf jaar aan het samenbrengen van de vele culturen die in de hoofdstad rond percussie bestaan, door het promoten van de lokale artiesten en het bieden van een opening naar de wereld met vele internationale artiesten.
Door talrijke vrijwilligers, partnerorganisaties en actoren van de Belgische culturele scène samen te brengen, is het Percusounds Festival ook een gelegenheid om de levende krachten van het Brussels Gewest samen te brengen rond een vernieuwend en opwindend cultureel project.
Gesproken talen : Frans

Info

Links
Waar de Brouckèreplein
de Brouckèreplein
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 4 september 2020 tot 6 september 2020
Reservaties
  • Bel naar 0032477131135
Organisatie Terra Brasil asbl
Contact info.percusounds@gmail.com
Trefwoorden Bevestigd2020
Beleef Brussel

Beleef Brussel!

Op UiTinBrussel.be vind je 1001 gebruiksklare tips.

Ontdek ze hier