U bent hier:

Peloezetoeren Damme - Concert An Pierlé Quartet

Peloezetoeren, dat zijn sfeervolle voorstellingen op zomerse zondagen. Vanop een picknickdeken per contactbubbel in het gazon van het Sint-Janshospitaal in Damme geniet je deze keer van het concert van het An Pierlé quartet.
An Pierlé is als zangeres, pianiste en actrice al een gevestigde waarde in België en buurlanden. Ze bracht reeds een stapel albums uit, waarvan 8 onder haar eigen naam en eentje met haar band ‘An Pierlé & White Velvet’. Met ‘An Pierlé Quartet’ kiest ze opnieuw voor een originele samenwerking met gerenommeerde producer - en haar man - Koen Gisen (Blaasinstrumenten & electrische gitaar) en het jonge jazz-duo SCHNTZL (piano, electronica en drums). In de gezellige ommuurde tuin van het oude hospitaal en met de OLV-kerk op de achtergrond, wordt dit zeker en vast een concert om altijd te blijven koesteren.

Elke voorstelling van Peloezetoeren is enkel toegankelijk met een ticket (5 euro), op voorhand aan te kopen. Maar ter plaatse ontvangt iedereen ook nog een Damse Cadeaubon van 5 euro om nog te spenderen bij lokale ondernemers. Dubbel genieten voor dezelfde prijs!´

Start ticketverloop: maandag 22 juni, 19 uur.

Programma van deze dag:
16u: Theatergroep Hendrik & Co ‘ L’escabeau
20u: Muziek: An Pierlé Quartet

Opgelet, voor elke voorstelling moet u apart tickets bestellen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar tuin Sint-Janshospitaal
kerkplein, damme
8340 Damme

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 5 juli 2020
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Reservaties
Organisatie Stad Damme
Trefwoorden Ikzomerwestvlaams