U bent hier:

Passa il tempo

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Vuurtheater voor iedereen vanaf 4 jaar..

Diep in het bos ligt er een magische plek waar tijd groeit, geplukt wordt, en de wijde wereld ingestuurd. Je kan er de tijd zien, als licht, als vuur.
Beste cultuurliefhebber,
Jullie hebben ongetwijfeld net als wij de weersvoorspellingen gezien. Er belooft wel wat water uit de lucht te gaan vallen. Het mooie vuurtheater ‘Passa il Tempo’ is heel weergevoelig en kan niet spelen als het regent. Hou daarom onze website en facebookpagina goed in de gaten. Vrijdag maken we een nieuwe inschatting van het weer en verwittigen we jullie of alles kan doorgaan zoals gepland. Het programma van zaterdag blijft ongewijzigd.

Een beetje mee duimen mag!

Tot snel
Het Deurne Wintert Team

 

 

Vuurtheater voor iedereen vanaf 4 jaar..

Diep in het bos ligt er een magische plek waar tijd groeit, geplukt wordt, en de wijde wereld ingestuurd. Je kan er de tijd zien, als licht, als vuur.

Diep in het bos drie deuren:
Achter de eerste deur het leven van een kind, dat als luciferverkoopstertje overal vlammetjes zaait. Achter de tweede deur de vrouw die, als jonge luciferverkoopster, haar vurige momenten oogst. Achter de derde deur is het leven een oudere dame, die verschroeide herinneringen verzamelt.

Het vuur vertelt de verhalen van geboren worden, spelen, groeien, liefhebben, ouder worden, doodgaan en opnieuw geboren worden..

Een voorstelling over het verglijden van de tijd, met vuur, circus, objecttheater en fysiek theater, voor kinderen en volwassenen van iedere leeftijd.

Waar wacht je nog op? Reis met ons mee! We hebben zeeën van tijd.

Spel:Alberto Fontanella, Annemie Pierlé, Daniele Contino, Lou Chiarenza, Marco Migliavacca, Theia Cuppens & Pietro Chiarenza
Concept & scenografie: Marcello & Pietro Chiarenza
Regie: Pietro Chiarenza
Muziek: Michele Moi
Kostuums: Margot De Group
In samenwerking met Theater op de Markt – Dommelhof, De Warande

Info

Waar Park groot schijn
Ruggeveldlaan 488
2100 Deurne

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 7 december 2018
Prijs gratis
Organisatie cultuurcentrum Deurne
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je geen of niet zo veel Nederlands spreekt. Meer info
Trefwoorden één taalicoon