U bent hier:

PASSA IL TEMPO

3 jaar

Theatervoorstelling Mime en bewegingstheater Circus Tekst en muziektheater Meerdere kunstvormen

Sprookjes Enzo neemt je mee naar een magisch bos, waar tijd groeit, geplukt wordt, en de wijde wereld wordt ingestuurd. De tijd staat symbool voor geboren worden, spelen, groeien, liefhebben, ouder worden, doodgaan en opnieuw geboren worden… Reis je met ons mee? We hebben zeeën van tijd.
Deze voorstelling wordt geannuleerd of verplaatst. Tickethouders worden zo snel mogelijk persoonlijk gecontacteerd. Bedankt om ons even de tijd te geven om de administratieve opvolging van onze activiteiten te reorganiseren.

Sprookjes enzo maakt poëtisch, beeldend theater waarbij verbeelding en interactiviteit centraal staan. Verwacht je aan betoverend theater en vuurtheater voor kinderen en volwassenen. Reis je met ons mee? We hebben zeeën van tijd. Vuurtheater in het Colomapark te Sint-Pieters-Leeuw.

Diep in het bos ligt er een magische plek waar tijd groeit, geplukt wordt, en de wijde wereld wordt ingestuurd. Drie deuren zitten verscholen achter de hoge bomen. Achter de eerste deur vind je het leven van een kind dat overal vlammetjes zaait. Achter de tweede deur zie je een jonge vrouw die haar vurige momenten oogst. Achter de derde deur aanschouw je het leven van een oudere dame die verschroeide herinneringen verzamelt.

De tijd in dit verhaal staat symbool voor geboren worden, spelen, groeien, liefhebben, ouder worden, doodgaan en opnieuw geboren worden… Een voorstelling over het verglijden van de tijd, met vuur, circus, objecttheater en fysiek theater.

Voor kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen van elke leeftijd.

Info

Links
Waar Colomapark
Joseph Depauwstraat 25
1600 Sint-Pieters-Leeuw
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 6 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: € 14,00; Jongeren -21 : € 10,00
€ 14,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC de Meent
Trefwoorden familie, uitinmijnregio, kindinbeersel, theater, BUURTabonnement, bevestigd2020, noDanspunt
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over PASSA IL TEMPO op UiTmetVlieg.be