U bent hier:

Parktheaterfestival Park op Stelten

+1 punt

Kan jij ook zo genieten van een heerlijk terrasje in de zomerzon of een leuk festivalletje? En combineer je dit graag met wat theater of muziek? Breng dan zeker een bezoekje aan het parktheaterfestival Park op Stelten.
In het prachtig groene decor van het stadspark serveren we u in één keer alle ingrediënten voor een heerlijke zomerse ontspannende dag. Internationale straat- en poppentheaterartiesten leven zich met hart en ziel uit tijdens grappige, acrobatische of ontroerende voorstellingen.
Momenteel wordt er nog volop gesleuteld aan het programma en voegen we nog steeds namen toe aan het lijstje van artiesten. Noteer deze datum dus maar zeker in je agenda want wij zijn er rotsvast van overtuigd dat je een boeiende dag zal beleven tijdens Park op Stelten, het parktheaterfestival waarbij muzikanten voor extra sfeer en gezelligheid zorgen op het zomerterras en waar u intussen heerlijk kan genieten van lokaal gerstenat en ander streeklekkers terwijl je kinderen de tijd van hun leven hebben in het springkastelendorp.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Stadspark Diksmuide
Stationstraat
8600 Diksmuide

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 15 augustus 2019
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Stad Diksmuide
Contact evenementen@diksmuide.be
051 79 30 60
Links
Trefwoorden theater, kinderen, aangename sfeer, streekproducten, muziek, spelen, straattheater, INTER, UiTinMijnRegio

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS