U bent hier:

Parkkamers met unieke kortverhalen

Park of tuin Theatervoorstelling Literatuur Fictie Actie en avontuur Creativiteit

In het Veltwijckpark staan vier mini-theaters opgesteld waarin je kortverhalen kan beluisteren. Reserveer tijdig een plek voor een individuele of gezinskast.
Het corona-virus spaart cultuur en de eventsector niet. Veel artiesten en organisatoren zijn momenteel tijdelijk gedwongen buiten strijd. Theaters en concertzalen staan leeg, festivals worden geannuleerd, en massaal cultuur beleven lijkt de komende maanden nog veraf. Om een passend cultuuraanbod te voorzien, aangepast aan de noden en veiligheidsmaatregelen van deze tijd, lanceert ET Productions een nieuw concept.De Potkasten zijn mini-audiotheaters die je op mooie verhalen trakteren in een intieme setting: het ideale luisterfestival in je eigen buurt. Een acteur warmt het publiek op, zo sta je al met één voet in het verhaal nog voor de deur van de Potkast opent. Ben je je eigen kot beu? Kom dan eens in ons kot zitten!Wat kan je beluisteren? Via mail (252cc@antwerpen.be) kan je reserveren voor  

> drie individuele kasten : Het Duel / Spanje Bestaat Niet / Dwars door de Gevel | 10+

> een gezinskast (max.4p) : Snotapen | 6+


Spanje & Andere Verzinsels (door het Huis van Eustachius)

Het Huis van Eustachius maakte enkele luisterverhalen, gebaseerd op kortverhalen van muzikant/auteur Hugo Matthysen. Stap letterlijk binnen in een absurd universum: aliens worden ontvoerd door Hans en zijn grasmaaier (of andersom), Spanje blijkt niet te bestaan en cowboy Zeke smeert strategische boterhammen… Kortom, een unieke belevenis met de stemmen van ondermeer Björn Soenens, Ruth Beeckmans, Dirk Van Dijck, Mathias Sercu, Stijn Cole en Jeroen Van der Ven.Snotapen (door Zaza)

Cartoonist Zaza verzon voor zijn boek ‘Snotapen’ fantasierijke verhalen bij de 19e-eeuwse prenten die hij al jaren verzamelt. De leukste van die verhalen toverden we om in één-minuut-hoorspelen. Verwacht je aan dansende aapjes, uil Willy en een inktvis met een dagboek. Omdat ze ultrakort zijn, krijg je telkens drie Snotapen om in één keer van te smullen.

Info

Links
Waar Veltwijckpark
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 5 juli 2020
Leeftijd 18+
Organisatie 252 CC

Taaliconen

Je begrijpt of spreekt nog niet veel Nederlands. Meer info
Trefwoorden één taalicoon

De museumpas, iets voor jou?

Met een museumpas bezoek je meer dan 150 Belgische musea zo vaak je wil.

Koop een museumpas