U bent hier:

Parkconcerten Roeselare

Concert Pop en rock

Een zalige zomerse cocktail van muziek en sfeer, op smaak gebracht door een reeks uitmuntende Vlaamse artiesten, dat zijn de Parkconcerten in Roeselare.
Deze zomer organiseert stad Roeselare in samenwerking met Fast Forward Events 8 concerten in het Sint-Sebastiaanspark. De parkconcerten zijn gekend in heel Vlaanderen . In een groene omgeving wordt een gezellige festivalsfeer gecreëerd voor jong en oud vol met Belgische muziek én gratis toegankelijk!
Ook de Parkconcerten in Roeselare zijn ondertussen een vaste zomerwaarde geworden. Ze ontstonden uit de wens om weer wat fut te brengen in de ingedommelde zomerstad met een gemoedelijk muziekfestival en groeiden uit tot een groot muzikaal tuinfeest als het ware. Ze bevorderden de betrokkenheid van de inwoners en verhogen het gemeenschapsgevoel op een gezellige en informele manier. Dit jaar werd in FFWD events een nieuwe partner gevonden om ze nog verder en beter uit te bouwen.
Er werd daarvoor een gevarieerd programma samengesteld met uiteenlopende Vlaamse artiesten als Kato, Sergio, The Expendables, Eva De Roovere, The Kids en Jelle Cleymans & Van Geel. Op dinsdag 21 augustus is er een DJ Night met Dirk Stoops van Studio Brussel. Op zaterdagavond 25 augustus staat er een extra jongerenconcert als voorloper van het Roeselaarse Trax Festival op het programma en komt de Belgische band Mintzkov optreden.
Een zalige zomerse cocktail van muziek en sfeer, op smaak gebracht door een reeks uitmuntende artiesten, dat zijn de Parkconcerten in Roeselare. Iedereen is elke dinsdagavond welkom vanaf 19 u. Het optreden start om 20 u. en het einde van de avond is voorzien rond 23.30 u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sint-Sebastiaanpark
Kattenstraat 1
8800 Roeselare

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 3 juli 2012 tot 25 augustus 2012
Prijs gratis
Organisatie FFWD Events
Links