U bent hier:

Parcours #4 - The funeral of borders

+1 punt

Of ze nu geografisch zijn dan wel politiek, cultureel of intiem: we willen onze grenzen altijd weer opheffen. En als we nu de fysieke en psychische constructies ervan in vraag zouden stellen? De Craque installatie is een manifest om de grenzen te doen verdwijnen, eerder dan dat je de kaart neemt als instrument van verdeling of om machtsdynamiek te beklemtonen. Als je de muren en obstakels van de mens beschouwt, is mei '68 een ode aan de rebellie, en een hybride project van beeld, video, dans en zich lichamelijk uitdrukken. Net zoals Blackbox dat is, waarbij we worden uitgenodigd om in een multidisciplinaire schepping te duiken, gemaakt door vier artiesten uit een verscheiden leefwereld, die zich 24 uur lang in een studio laten opsluiten. Langs hun vorm en wijze nodigt Parcours 4: The funeral of borders ons uit om de grenzen vager te maken.
Programma: 19:00 Craque Vernissage (Sanne Claeys); 20:00 Blackbox (TIMISS & L.E.A.D.); Het aanvangsuur van volgende voorstellingen is gewijzigd: 20:45 1968 (T.R.A.N.S.I.T.S.C.A.P.E.); 21:15 Live concert.
Gesproken talen : Engels, Frans, Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Zinnema
Veeweydestraat 24
1070 Anderlecht

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 9 november 2019
Prijs
Basistarief: 14,00 €; Jongeren: 10,00 €; Senioren: 10,00 €; Werkzoekenden: 10,00 €; Groepen: 10,00 €

€ 14,0

Kansentarief voor Paspartoe Brussel: € 2,0

Reservaties
  • Bel naar 02/5550600
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Zinnema
Contact info@zinnema.be
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS