U bent hier:

Parasite

Film Meerdere filmgenres

Dolkomisch, bitter, tragisch, spannend: deze Zuid-Koreaanse film over sociale ongelijkheid is niet onder één genre te plaatsen.
De werkloze Ki-taek en zijn gezin wonen in een krap appartement, ‘parasiteren’ op de wifi uit de buurt en vouwen pizzadozen tegen een hongerloon. Stap voor stap infiltreren ze op slinkse wijze in het leven van de rijke familie Park. Maar daar komt narigheid van ...

Dolkomisch, bitter, tragisch, spannend: deze Zuid-Koreaanse film over sociale ongelijkheid is niet onder één genre te plaatsen.

Parasite werd terecht bekroond met de Gouden Palm in Cannes en was de grote verrassing van de Oscars 2020! De film ging naar huis met vier Oscars, waaronder die van Beste Film, en werd ook door de Unie Belgische Filmpers tot Beste Film van het Jaar uitgeroepen.

Info

Links
Waar CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
Wanneer
  • tot
  • tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: € 5,00
€ 5,0
Reservaties Bestel tickets Bestel tickets
  • Bel naar 03 680 23 40
Organisatie cc schoten
Contact cultuurcentrum@schoten.be
Trefwoorden zuid-koreaans, ongelijkheid, oscars, gouden palm