U bent hier:

Parade voor 200ste verjaardag van de fiets op Autoloze Zondag

Sportactiviteit Outdoor en adventure

🚲 Allen op de fiets! Flashback op 200 jaar geschiedenis van de fiets… We gaan in vintage stijl trappen, swingen, slenteren, snuisteren en paraderen in het hart van onze hoofdstad!
Vier mee tijdens de Parade en bezoek het 200-jaar-fietsdorp op Autoloze Zondag op 17 september in Brussel!

Klaar voor een reis door de tijd in de wereld van de tweewieler? Neem deel (inschrijving op info@mobilmix.brussels) aan de Parade voor oldtimerfietsen: 200 fietsen van 1817 tot nu en hun 200 fietsers in bijhorende kledij leggen een parcours af van 10 km (Poelaertplein – Louiza – Ter Kamerenbos – en terug). Een uniek event dat je niet mag missen!

Hoe? Klim op een oude fiets (gebouwd voor 1987) en kleed je in gepaste stijl: snor, fietspet, koersoutfit, bolletjesjurk... Rijd dan richting Poelaertplein in het centrum van Brussel voor de start en de aankomst van de draisines, hoge bi’s en koersfietsen onder luid belgerinkel! Beschik je niet over een retro-outfit of is je fiets net iets te eigentijds? Geen zorg, er staan oude fietsen en speciale outfits ter beschikking die je helemaal in de sfeer zullen brengen.

En voor een complete beleving: afspraak in het 200-jaar-fietsdorp, voor een tentoonstelling over de geschiedenis van de fiets, verrassende ontdekkingen op een antiek- en rommelmarkt, een partijtje knikkeren op een zandpad en een dansje en een glaasje in de buitenbar. Brussel gaat retro en #mobilmix tijdens de Autoloze zondag!

👉 Praktisch:

Parade en het 200-jaar-fietsdorp

📍 Poelaertplein, Brussel

🗓 Zondag 17 september 2017, van 10.30 tot 18u

🕑 Vertrek parade: 15.00u

👉 Schrijf je hier in voor de parade:

info@mobilmix.brussels

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Justitiepaleis
Poelaertplein 1
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 17 september 2017 tot 17 september 2018
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Trefwoorden #fietsen, autoloze zondag
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.