U bent hier:

Pand10 Summer: Belgica

Beleef de zomer mee in Pand10 met ‘Pand10 Summer’ en elke zaterdag een specifiek thema.
Dat het Soepcafé en een vegetarische potluck een ideale combinatie is werd al bewezen, vandaar dat we deze topformule op de Belgische feestdag nog eens herhalen.
Het Soepcafé voorziet een zomerse gazpacho, gemaakt van voedseloverschotten uit lokale winkels. Mits een vrije bijdrage kan je genieten van een tasje soep.
Neem je graag deel aan de potluck? Breng dan een vegetarisch gerechtje mee en deel het met de andere aanwezigen. Het resultaat is een lekker en verrassend buffet.
Maar ook een ode aan de Belgische muziek mag op de nationale feestdag niet ontbreken! Daarom sluit DJ 12TPI de avond af met een mix van 40 jaar Belpopnummers. Hij plakt de strafste & meest dansbare Belpoptracks aan elkaar. Dresscode: onze nationale driekleur.

PS: Voor zij die niet vertrouwd zijn met een potluck: je gerechtje kan een hapje, hoofdgerecht of dessert zijn en is een normale portie voor twee à vier personen. De enige voorwaarde is dat het vegetarisch is, zonder vlees of vis dus. Als je een warm gerechtje meebrengt, dan kunnen we dat opwarmen in een (microgolf)oven of op een vuurtje. Voor borden en bestek zorgen we zelf, je hoeft gewoon je voeten onder tafel te schuiven! Inschrijven is niet nodig - Inkom gratis (zoals altijd in Pand10).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Pand 10
Stationsplein (oude stationsbuffet)
3300 Tienen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 21 juli 2018
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie opgewekTienen
Contact welkom@pand10.be
Links
Trefwoorden eten, kindvriendelijk restaurant