U bent hier:

PAK-JE-TIJD fietstocht doorheen Wortegem-Petegem

We nodigen je uit om op een rustig tempo met ons mee te fietsen en om onderweg diverse 'oplaadpunten' te verkennen : de 5 deelgemeenten van Wortegem-Petegem tellen ieder voor zich landelijk waardevolle en rustgevende pak-je-tijd plekjes, om onze batterijen op te laden en ons in momenten van vervoering te brengen.
Het parcours van 32 km. zet deze waardevolle sites eens extra in de verf en garandeert een fijne fietsnamiddag met vrienden, familie en kennissen. Het is een begeleide tocht van toch wel gemiddelde moeilijkheidsgraad. Maar halfweg het parcours is een welkome tussenstop voorzien om onze vochtreserves op peil te houden (met traktatie van Pasar). En op het einde van de tocht versterken we de inwendige mens met 2 lekkere wafels en heerlijk geurende koffie (alles inclusief de deelnameprijs)
Inschrijvingen en deelname : om organisatorische redenen is vooraf inschrijving VERPLICHT. Dat doe je uitsluitend via overschrijving van het verschuldigde bedrag op rekening van Pasar Wortegem-Petegem, nr. BE84 9794 3333 3559. Je inschrijving wordt pas definitief na ontvangst van je betaling. UITERLIJKE BETALING tegen maandag 28 mei 2018!
PS. Voor wie lid is van Pasar, zich vooraf ingeschreven heeft, en voor present tekent bij de start mag kort na de activiteit een financiële reductie van 4 euro pp teruggestort verwachten. Een extra cadeautje voor het 10-jarig bestaan van Pasar Wortegem-Petegem.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Besaer - d'Oude Barrière
Kortrijkstraat 102
9790 Wortegem-Petegem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 3 juni 2018
Prijs
Basistarief: 8,00 €
€ 8,0
Reservaties
Organisatie Pasar Wortegem-Petegem
Contact 055/303464