U bent hier:

Oxfam Trailwalker

Zin om sport en sociaal engagement te combineren?Dat kan tijdens Oxfam Trailwalker!U stapt 100 km in minder dan 30 uur in teams van 4 én profiteert van de gelegenheid om uw vriendenkring te mobiliseren rond de acties van Oxfam-Solidariteit tegen onrecht en armoede.Voor het 5de jaar op rij trekken we trekken we naar de Hoge Venen, een van de mooiste en best bewaarde natuurgebieden van ons land.
Oxfam Trailwalker: samen onderweg voor meer solidariteit!

Zin om sport en sociaal engagement te combineren? Dat kan tijdens Oxfam Trailwalker! U stapt 100 km in minder dan 30 uur in teams van 4 personen én profiteert van de gelegenheid om uw vriendenkring te mobiliseren rond de acties van Oxfam-Solidariteit tegen onrecht en armoede.
Oxfam Trailwalker vindt dit jaar plaats op zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2012. Voor het vijfde jaar op rij trekken we naar de Hoge Venen, een van de mooiste en best bewaarde natuurgebieden van ons land.

Sportieve uitdaging

Niemand stapt 100 km zonder doorgedreven fysieke en mentale voorbereiding. Deelt u uw ervaringen graag met anderen, dan kan dat tijdens de trainingsmomenten die Oxfam-Solidariteit organiseert.
Het is ook zinvol om na te denken over wat u best eet en drinkt tijdens de tocht of over welke schoenen het meest geschikt zijn. Onze website staat boordevol praktische tips en informatie.

Teamspirit

U gaat de uitdaging aan als deel van een team van 4. Dat betekent dat u samen traint, samen geld inzamelt en samen 100 km stapt. Het spreekt voor zich dat u daarbij op elkaar moet kunnen rekenen en dat impliceert een goede groepsgeest!
Elk team gaat ook op zoek naar een ploeg supporters. Zij bieden zowel bij de voorbereidingen als tijdens het evenement de morele en logistieke ondersteuning die u nodig hebt.

Solidariteit met het Zuiden

Drijvende kracht achter Oxfam Trailwalker is de solidariteit met het Zuiden. Om die reden engageert elk team zich om minstens 1.500 euro in te zamelen voor de projecten van Oxfam-Solidariteit rond duurzame landbouw, toegang tot water en onderwijs, de strijd tegen geweld op vrouwen, ...
U denkt meteen aan het organiseren van een quiz of spaghetti-avond? Oxfam-Solidariteit staat u bij met raad en daad (promotiemateriaal, teampagina op de website...) om ook uw omgeving voor uw acties warm te maken.

Teambuilding

En waarom zou u zich niet samen met collegas inschrijven? U leert elkaar onder andere omstandigheden kennen en uw werkgever krijgt de kans om zich onder de vorm van sponsoring van zijn beste kant te laten zien.

Vrijwilligers gezocht!

Denkt u dat uw benen deze sportieve uitdaging niet aankunnen, maar wilt u toch uw steentje bijdragen? Oxfam-Solidariteit zoekt 250 vrijwilligers om het parcours te bewegwijzeren, de teams aan de controlepunten te bevoorraden, de pijnlijke voeten te masseren enz.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Hoge Venen
Kehrweg 11
4700 Eupen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 25 augustus 2012 tot 26 augustus 2012
Leeftijd 18+
Prijs
Inschrijven kost 50€ per persoon. In dat bedrag is een deel van de organisatorische en de medische omkadering inbegrepen, alsook een ongevallenverzekering en een basispakket eten en drank. Elk team engageert zich om minstens 1.500€ in te zamelen voor de projecten van Oxfam-Solidariteit rond duurzame landbouw, toegang tot water en onderwijs, de strijd tegen geweld op vrouwen, ...
€ 50,0
Organisatie Oxfam-Solidariteit
Contact isabel@oxfamtrailwalker.be
0473/53.56.80
Links